Irene

Irene

Werken met techniek is werken met mensen

Onze Sansidor collega's staan bekend om hun deskundigheid en klantgerichtheid. Natuurlijk automatiseren we waar mogelijk, maar het is de mens die de kwaliteit en het plezier in ons werk bepaalt. Onze mensen zijn degene die de inspecties uitvoeren, de aanpassingen verzorgen, de trainingen geven, ondersteuning leveren en de audits uitvoeren. Onze mensen zijn onze kracht.

Voordelen voor medewerkers
Als medewerker bij Sansidor kom je terecht in een dynamische omgeving waar je kunt genieten van de voordelen van een lokaal MKB-bedrijf met een eigen werkwijze en persoonlijke werksfeer, maar ook de kansen krijgt die gepaard gaan met een grotere organisatie. Je kunt leren van anderen en jouw kennis delen. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in de breedte of in de diepte. Ook kunnen meerdere werklocaties een kortere reistijd betekenen. Wij kunnen de primaire werkprocessen beter ondersteunen dan in een kleine organisatie waardoor jij je echt kunt focussen op je vak en zo bijdraagt aan de professionalisering van de hele organisatie.

Vitale medewerkers
We bieden onze medewerkers een gezonde en prettige werkomgeving, waarin met plezier en enthousiasme gewerkt wordt. We werken aan een omgeving waarin we van elkaar leren en open feedback geven voor verbetering. We hebben oog voor onze medewerkers en willen werken met respect voor ieders persoonlijke behoefte, werkwijze, cultuur en geloof. We besteden aandacht aan mentale en fysieke gezondheid van onze mensen. We werken aan duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Zo kunnen we verschillende vitaliteitstrajecten en workshops aanbieden. Met de 'Fit met korting' regeling kunnen onze medewerkers voordelig sporten. En we bieden een leasefietsregeling waardoor het voor iedereen mogelijk is om voordelig op de fiets te stappen. We stimuleren onze medewerkers om letterlijk in beweging te komen en bieden daarom extra ondersteuning voor een gezonde leefstijl.

Kansen om te groeien
We stimuleren persoonlijke ontwikkeling op een nuchtere basis. Zit je prima op je plek, heb jet het naar je zin en ervaar je voldoende uitdaging? Dan hoeft er niet te veranderen. Als je je verder wilt ontwikkelen, kunnen we samen kijken naar een andere rol of specialisme. Er zijn binnen ons Sansidor bedrijvennetwerk verschillende aanverwante vakgebieden waarin je je kunt specialiseren. Soms is een overstap precies de uitdaging waar een specialist naar op zoek is.

We leren onze mensen graag beter kennen
We willen graag dat onze medewerkers zich thuis voelen bij ons en dat ze hun familie en vrienden betrekken bij wat we doen. Ook daarom laten we hier verhalen van medewerkers zien, om de mensen achter de medewerkers beter te leren kennen e nom te laten zien wat onze visie is en wat we doen. We nodigen familie en vrienden van harte uit om eens lang te komen tijdens werk of tijdens een uitje, om zo de banden te versterken.