Over ons

Over ons

Wij zijn Sansidor

Sansidor is een krachtig en dynamisch netwerk van bedrijven die werken op het gebied van brandveiligheid, waterkwaliteit, luchtkwaliteit, infectiepreventie, elektra/thermografie, brander- en klimaatinstallaties. Samen bouwen we aan een gezonde en veilige omgeving, zowel in Nederland als daarbuiten. Wat ons uniek maakt? We zijn groot en klein tegelijk.

Altijd in beweging

Bij Sansidor werken we dicht op de klant met specialistische teams. Bovendien is Sansidor altijd in beweging: ons netwerk wordt steeds groter en sterker. Dat maakt onze dienstverlening alleen maar boeiender! Het zorgt er ook voor dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe, enthousiaste collega’s die staan te popelen om Sansidor te laten groeien en bloeien.

Enthousiasme is de basis

Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. De collega’s van Sansidor zijn ondersteunend aan de uitvoering van alle aangesloten bedrijven. We sturen op lokaal ondernemerschap; de expertise en het klantcontact is lokaal gewaarborgd binnen de aangesloten organisaties. Sansidor is de lijm tussen de bedrijven!

Bij Sansidor bouwen we écht samen aan het merk. Door bedrijven toe te voegen, maar ook door zelf nieuwe ideeën aan te dragen.

Udo Waltman, CEO Sansidor

Gezamenlijk groeipad

Gezamenlijk groeipad

Als Sansidor-groep zorgen we ervoor dat de randvoorwaarden voor de bedrijven in ons netwerk goed geregeld zijn. We zijn een jonge organisatie, dus niet alles is in steen gegoten of werkt feilloos. Zie het vooral als een gezamenlijk groeipad, waar je zelf ook invloed op uitoefent.

Je staat er bij Sansidor zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk.