Over Xigna

Over Xigna

Wij zijn Xigna

Xigna is hét water adviesbureau op het gebied van veilig water en waterbeheer. Innovatief, onafhankelijk en gepassioneerd lossen wij structureel problemen in waterinstallaties op. We zijn gespecialiseerd in legionellapreventie, zwembadwater en proceswaterbeheer. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor professioneel advies, legionella risico analyses, keerklepcontroles en monstername-, laboratorium- en inspectiediensten. Klik hier als je meer wilt weten over Xigna.

Geweldige klantervaring

Geweldige klantervaring

Bij Xigna werken we transparant, helder en pragmatisch. We houden ervan om verrassende oplossingen te leveren, waarbij eenvoud en intelligentie worden gecombineerd om een geweldige klantervaring te leveren. Ons doel is helder: een veilige, gezonde en leefbare omgeving binnen de waterwereld.

Vanuit het mooie Twentse Hengelo werken onze specialisten door heel Nederland. We werken hard en zetten samen de schouders eronder. We noemen onszelf OEN’en, dat staat voor Open, Eerlijk en Nieuwsgierig. Onze collega’s krijgen maandelijkse inhoudelijke bijscholing en we hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En voor een goede dosis lol tijdens een borrel, uitje of teamactiviteit zijn we ook altijd in!
Xigna, de WaterNERDS company!

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Xigna is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Echt klantgericht zijn betekent voor ons dat we goed luisteren en dezelfde taal spreken als onze opdrachtgevers.

Erwin, Directeur bij Xigna

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Xigna zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.