Over Tensen & Nolte Infectiepreventie

Over Tensen & Nolte Infectiepreventie

Wij zijn Tensen & Nolte Infectiepreventie

Tensen & Nolte Infectiepreventie ondersteunt bij het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van infectiepreventiebeleid. Onze experts houden zich bezig met alle aspecten van infectiepreventie en zijn allround inzetbaar. Denk daarbij aan opstellen van beleid, advisering bij vragen of ontwikkelingen, het meekijken op de werkvloer, instructie geven en outbreak management. We voeren audits uit, we verzorgen specialistische trainingen en we zijn betrokken adviseurs als het gaat om duurzaamheid op het snijvlak van infectiepreventie en gezondheidzorg. We hebben een aanvullend specialisme op DSMH en alles rondom steriele middelen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten beter bestand zijn tegen uitbraken en calamiteiten. Klik hier als je meer wilt weten over Tensen & Nolte Infectiepreventie.

Trots op het team

Trots op het team

Bij Tensen & Nolte zijn we trots op elkaar, als team. En we steunen elkaar zo goed mogelijk bij de situaties die we tegenkomen in ons werk. Onze klanten zijn zorginstellingen in de breedste zin van het woord. Denk aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, zelfstandige klinieken, tandartsen, huisartsen en penitentiaire instellingen. We houden van hard werken, maar vinden lol en gezelligheid op z’n tijd ook broodnodig. Bij regelmatige werkoverleggen praten we elkaar inhoudelijk bij en inspireren we elkaar. En tenminste eens per jaar gaan we er een dag op uit met het hele team.

Onze specialisten houden van de variëteit in het werk, van steeds andere werkzaamheden op verschillende locaties. Als je bij ons komt werken, maak je deel uit van hét team infectiespecialisten in Nederland. Je werkt veelal vanuit huis en krijgt veel vrijheid in hoe je de uitvoering van de centrale planning op je neemt. Natuurlijk hebben we nette voorwaarden, krijg je een goede vergoeding voor het rijden in je privé auto en zorgen we ervoor dat je kennis up-to-date blijft.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Tensen & Nolte is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij Tensen & Nolte kan ik mijn specialistische kennis inzetten voor een heel mooi doel: vanuit infectiepreventie bijdragen aan de directe gezondheid van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Sjoukje Commandeur, Deskundige Infectiepreventie/assistent Unitmanager

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Tensen & Nolte zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.