Over Technolab

Over Technolab

Wij zijn Technolab

Steeds meer gebouwbeheerders en -eigenaren zien het belang van een gezond binnenklimaat en goed werkende technische installaties. Omdat de wet het eist, omdat het duurzaam is, of vanuit goed werkgeverschap. Technolab ondersteunt deze organisaties met onderzoek op het gebied van lucht, water en materialen. Klik hier als je meer wilt weten over Technolab.

Specialisten in water, lucht en materiaal

De experts van Technolab zetten zich bij uiteenlopende opdrachtgevers in met de volgende onderzoeken:

  • Water: chemisch technisch wateronderzoek en microbiologisch wateronderzoek
  • Lucht: chemisch luchtonderzoek en microbiologisch luchtonderzoek

Fijn werken en doorgroeien

Werken bij Technolab is uitdagend en leuk! Je maakt onderdeel uit van een hecht team en er heerst een fijne werksfeer. We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich thuis voelen op de werkvloer en dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom kijken we graag samen met jou naar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Technolab is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Samen met mijn leidinggevende bekijk ik hoe ik door kan groeien binnen Technolab. Dat is top, want ik wil hier nog lang niet weg!”

Dylon Oudshoorn, Projectmanager

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Technolab zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.