Over Technikeur

Over Technikeur

Wij zijn Technikeur

Met een diepgewortelde drive voor veiligheid, is Technikeur dé partner voor het inspecteren van technische installaties. Onze gedreven collega’s zijn gespecialiseerd in opleverings-, onderhouds- en veiligheidsinspecties van elektrotechnische installaties. Hiermee dragen we bij aan het verhogen van de veiligheid en bedrijfscontinuïteit van onze klanten, en het verlagen van faalkosten. Klik hier als je meer wilt weten over Technikeur.

‘Vakidioten’

‘Vakidioten’

Technikeur is sinds 1999 een begrip in elektrische veiligheid. We streven ernaar om onze opdrachtgevers een zo compleet mogelijk inzicht te geven in hun installaties. Dat doen we met een fijne groep betrokken, betrouwbare en energieke ‘vakidioten’!

Wat we precies doen? We inspecteren elektrische installaties volgens NEN 3140, NEN 1010 en SCIOS Scopes 8 en 10. Ook keuren we PV-installaties conform SCIOS Scope 12. Onze klanten waarderen het dat we een eerlijke prijs vragen en doen wat we beloven. We denken écht mee met onze opdrachtgevers en zijn er als het nodig is.

Voel jij je aangesproken? Dan komen we heel graag in contact met jou. Wat wij bieden? Een prettige werksfeer, sparren met je collega’s, veel werkplezier en we zetten jou als mens centraal. Ondanks dat het vaak druk is, gaan we voor elkaar door het vuur en is het samen uit, samen thuis.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Technikeur is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Wij zoeken mannen en vrouwen die een hart hebben voor techniek en de norm. Ben jij zo’n techneut, of wil je die met onze hulp worden? Kom eens langs voor een kop koffie!

Thijs van Baar, Directeur Technikeur

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Technikeur zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.