Over Rever Brandbeveiliging

Over Rever Brandbeveiliging

Wij zijn Rever Brandbeveiliging

Rever Brandbeveiliging is specialist op het gebied van brandveiligheid. Zo controleren en inspecteren we blusmiddelen en noodverlichting (REOB-gecertificeerd) en zijn we gespecialiseerd in het werken aan droge blusleidingen. We leggen deze aan, voeren reparaties uit, controleren en inspecterende blusleidingen en persen deze periodiek af. We werken zowel voor (grote) gebouweigenaren als installateurs en collega-brandinspectiebedrijven. Ook voor onderhoud aan de brandbeveiliging aan boord van een offshore platform draaien we bij Rever onze hand niet om. Klik hier als je meer wilt weten over Rever Brandbeveiliging.

Weet jij van aanpakken?

Weet jij van aanpakken?

Ons brede dienstenpakket zorgt ervoor dat onze collega’s zich nooit vervelen. We zijn laagdrempelig en betrouwbaar, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Werken bij Rever Brandbeveiliging doe je met plezier. Wij zijn een leuk en enthousiast klein team dat naast hard werken ook houdt van gezelligheid. En we zijn altijd op zoek naar collega’s die van aanpakken weten en graag de handen uit de mouwen steken. Ons kantoor zit in Krimpen aan den IJssel en we werken voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Enthousiasme is de basis

Rever Brandbeveiliging is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij Rever Brandbeveiliging vind ik wat ik zoek in een baan: mooi en technisch werk, zelfstandigheid en fijne collega’s.

Kevin Rietveld, Werkvoorbereider/planner

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Rever Brandbeveiliging zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.