Over Purus

Over Purus

Wij zijn Purus

Purus biedt een volledig pakket aan diensten voor het onderhouden, aanpassen, inspecteren en reinigen van (drink)waterinstallaties en luchtkanalen. Denk aan het controleren van keerkleppen of luchtkanalen, het reinigen en desinfecteren van waterleidingen om legionellaverontreiniging te voorkomen en het uitvoeren van technische aanpassingen aan waterinstallaties. Zo werken we aan een gezonde werk- en leefomgeving. Klik hier als je meer wilt weten over Purus.

Pragmatisch bij spoed

Pragmatisch bij spoed

Bij Purus staan we garant voor het leveren van kwaliteit en een uitstekende service. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde certificeringen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en procesmanagement. We hebben regelmatig te maken met noodsituaties of spoedwerkzaamheden bij klanten buiten reguliere werktijden. Onze pragmatische manier van werken helpt ons hierbij! Samen zetten we de schouders eronder om de klus ook in de avonduren of in het weekend geklaard te krijgen. We werken door heel Nederland, vanuit onze locatie in Ouderkerk aan den IJssel.

Enthousiasme is de basis

Purus is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij Purus is geen dag hetzelfde, maar met creativiteit en inzet is veel te bereiken.

Marina, Administratie bij Purus

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Purus zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.