Over Polmai

Over Polmai

Wij zijn Polmai

Polmai Brandbeveiliging is één van de belangrijkste spelers in het Rotterdams havengebied voor brandbeveiliging en veiligheidsmiddelen. Maar ook met steeds meer activiteiten “op land”. Bouw je met ons mee aan ons mooie bedrijf? Klik hier als je meer wilt weten over Polmai.

Polmai

Polmai

Polmai is actief in het midden- en kleinbedrijf, de industrie en de scheepvaart. Organisaties kunnen bij ons terecht voor inspecties, onderhoud en levering van brandblusmaterialen en veiligheidsmiddelen alsmede (gas)detectie. Met ruim vijftig jaar ervaring en passie voor het vak, weten onze trouwe klanten hun weg naar Polmai steeds weer te vinden.

Brandveilige gebouwen en schepen
De experts van Polmai ondersteunen bedrijven en de maritieme sector bij:

  • Inspectie, onderhoud en levering van brandbeveiligingsmiddelen
  • Inspectie, onderhoud en levering van veiligheidsmaterialen
  • (gas)detci
  • Keuringen van (brand)slangen
  • Industriële toepassingen
  • Een totaalaanbod van veiligheidsmaterialen aan boord in de scheepvaart
Fijn werken en doorgroeien

Fijn werken en doorgroeien

Al meer dan 50 jaar ontzorgt Polmai haar klanten van A tot Z. We groeien snel en willen onze service optimaal houden. Daarom zijn we op zoek naar jou! Heb jij affiniteit met (brand)veiligheid? En heb je zin om in een klein, dynamisch team te werken? Bij Polmai kun je direct aan de slag om jouw kennis en ervaring in te zetten voor onze opdrachtgevers.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Polmai is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij Polmai werken we in een klein, maar heel gedreven en gezellig team. Ik ken iedereen persoonlijk en dat is fijn samenwerken.

Kevin, coördinator bij Polmai

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Polmai zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.