Over Legiotec

Over Legiotec

Wij zijn Legiotec

Kleine en ongevaarlijke hoeveelheden legionella kunnen onder de verkeerde omstandigheden snel ontwikkelen tot een legionellabesmetting. Legiotec is een ervaren partner op het gebied van legionella, legionellabeheersing en keerklepcontroles. Zo zorgen we voor veilig en gezond (drink)water op elke locatie. Klik hier als je meer wilt weten over Legiotec.

Continuïteit en kwaliteit

De experts van Legiotec staan opdrachtgevers bij met legionellapreventie en keerklepcontroles. Zo helpen we bedrijven en organisaties hun weg te vinden in de soms ingewikkeld wetten, regels en veiligheidseisen rondom (drink)water in Nederland. We helpen opdrachtgevers bijvoorbeeld ook bij taken uit het beheersplan. Zo zorgen we voor continuïteit en kwaliteit in het beheer van (drink)waterinstallaties.

Veel verantwoordelijkheid en afwisseling

Kies jij ervoor om bij Legiotec te komen werken? Dan kom je terecht in een fijn en hecht team binnen een groeiend bedrijf. Onze collega’s krijgen veel verantwoordelijkheid in hun rol. Ook zijn er volop opleidingsmogelijkheden binnen Legiotec. En houd je van afwisseling? Dan zit je bij ons helemaal goed: bij Legiotec is geen werkdag hetzelfde.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Legiotec is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Legiotec zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.