Over K.K. Brandertechniek

Over K.K. Brandertechniek

Wij zijn K.K. Brandertechniek

K.K. Brandertechniek is toonaangevend op het gebied van onderhoud, inspecties en service voor stookinstallaties en klimaatinstallaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in gasdetectie en emissiemetingen. We zijn gecertificeerd voor de SCIOS scopes 1-2-3-5-5A-6-7A-7B-7C-8-10-14. Vanuit ons kantoor in Vught zijn dagelijks 15 collega’s op pad om door heel Nederland te zorgen voor continuïteit, veiligheid en duurzame installaties bij opdrachtgevers. Wil jij hieraan bijdragen? Dan maken we graag kennis met jou! Klik hier als je meer wilt weten over K.K. Brandertechniek.

Inspectie, onderhoud en service

Met reguliere inspectie en goed onderhoud, zorgen onze collega’s ervoor dat stookinstallaties en klimaatinstallaties zuinig en veilig werken. Ook doen we emissiemetingen en kunnen klanten ons inschakelen voor gasdetectie. Zo wordt het milieu zo min mogelijk belast, voorkomen we faalkosten voor klanten en zorgen we voor een veilige werksituatie. Ook bij een storing in een installatie zijn onze experts snel ter plaatse. Doordat onze serviceafdeling decentraal is opgezet, kunnen we een korte responsetijd garanderen. Onze serviceauto’s zijn bovendien uitgerust met apparatuur, gereedschappen en onderdelen om veel werkzaamheden direct uit te voeren.

K.K. Brandertechniek is ook actief in België, dus we komen ook graag in contact met specialisten uit België.
Bij K.K. Brandertechniek werken we met een hecht team. We gaan voor elkaar door het vuur en doen het écht samen. Dat collega’s hier graag werken, zie je terug in de lange dienstverbanden.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

K.K. Brandertechniek is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Als inspecteur heb ik een hele zelfstandige rol binnen K.K. Brandertechniek. Ik heb mijn eigen werkgebied en mijn serviceauto is uitgerust met alles wat ik nodig heb om mijn klanten snel te helpen.

Ron Wolff, Monteur/Inspecteur

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en K.K. Brandertechniek zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.