Over Keuring Service Nederland

Over Keuring Service Nederland

Wij zijn Keuring Service Nederland (KSN)

Keuring Service Nederland (KSN) is specialist in periodieke inspecties van elektrische installaties, zonnepanelen, brandblusmiddelen, arbeidsmiddelen en andere materialen. Zo helpen we onze opdrachtgevers om veilig te werken en om energie te besparen. We voeren deze inspecties uit conform NEN, REOB en SCIOS. Klik hier als je meer wilt weten over Keuring Service Nederland.

Geen dag hetzelfde

Geen dag hetzelfde

Met meer dan 20 jaar ervaring staat KSN voor een pragmatische aanpak die geschikt is voor een breed scala aan klanten: van installateurs tot overheidsinstellingen, van scholen tot zorginstellingen en van de agrarische sector tot het MKB.

Bij KSN is het onderling contact onder collega’s heel informeel: we zijn allemaal gelijk. Daarnaast is geen dag hetzelfde, onze inspecteurs komen elke dag bij ongeveer twee bedrijven over de vloer. Je bent nooit langer dan een week op één locatie aan het werk. Vanuit het mooie Drentse Pesse werken we vanuit twee afdelingen. De ene afdeling keurt elektrische installaties en PV-installaties, vanuit arbeidsveiligheid of bijvoorbeeld voor de verzekeraar. Vanuit onze andere afdeling gaan collega’s op pad om brandblussers, brandhaspels, noodverlichting en arbeidsmiddelen te keuren. Natuurlijk ondersteund door een topteam op kantoor.

Enthousiasme is de basis

Keuring Service Nederland is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij KSN zijn er geen lagen: de deuren staan allemaal open. Dat maakt het heel fijn en makkelijk om met alle collega’s contact te hebben.

Henry Pap, Coördinator Arbeidsmiddelen en brandveiligheid

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en KSN zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.