Over Inspectie Groep Nederland

Over Inspectie Groep Nederland

Wij zijn Inspectie Groep Nederland

Inspectie Groep Nederland (IGN) is gespecialiseerd in het inspecteren van elektrotechnische installaties. Dat doen we door middel van thermografie, NEN3140- en NEN 1010-inspecties en inspecties volgens SCIOS Scope 8 en 10. Met een team van gemotiveerde collega’s werken wij aan het ontzorgen van onze klanten.
Bij IGN inspecteren we ook productielijnen en machines op veiligheid volgens de arbeidsomstandighedenwet en adviseren we bedrijven over de waarborging van ATEX-richtlijnen. Daarnaast bieden we Netanalyse en inspecties van klimmateriaal. Ten slotte verzorgen we ook (bij)scholing voor medewerkers die nabij of aan een elektrotechnische installatie werken, zoals VOP, VP en Installatieverantwoordelijke.

Als collega krijg je bij IGN veel vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor jouw klanten en opdrachten en je kunt hier flexibel mee omgaan. Begin je een keer extra vroeg? Dan kun je lekker op tijd naar huis. Klik hier als je meer wilt weten over Inspectie Groep Nederland.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

IGN is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Elektro boeit me al van kinds af aan, mooi dat ik mijn kennis nu kan overdragen.

Ad, Coördinator inspecteurs bij Inspectie Groep Nederland

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en IGN zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.