Over Immolab

Over Immolab

Wij zijn Immolab

De vraag naar een gezonde woon-, werk- en verblijfsomgeving neemt al jaren toe. Als antwoord daarop ondersteunt Immolab haar klanten met legionellapreventie en -beheer, wateronderzoek en luchtonderzoek. We zijn gewend om snel te schakelen. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit grote organisaties zoals ziekenhuizen, zorginstellingen en installatiebedrijven. Klik hier als je meer wilt weten over Immolab.

Een échte specialist

Een échte specialist

Onze technische collega’s verrichten zelf monsternames, voeren de controles van keerkleppen uit of adviseren opdrachtgevers over (technische) vraagstukken. We werken met 40 collega’s en zijn actief in heel Nederland. Ons kantoor in Krimpen aan den IJssel wordt door collega’s gebruikt als centrale uitvalsbasis. Onze stijl is pragmatisch, dicht op de klant en het leveren van kwaliteit staat op de eerste plaats. Immolab is een échte specialist!

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Immolab is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Onze klanten werken met Immolab maar ervaren de ondersteuning van de Sansidor organisatie erachter.

Martijn, Manager bedrijfsbureau bij Immolab

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Immolab zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.