Over GijsenBCO

Over GijsenBCO

Wij zijn Gijsen-BCO

Gecombineerde diensten op het gebied van waterveiligheid en brandveiligheid: dat is uniek. Net als de manier waarop wij deze bij Gijsen-BCO uitvoeren. We zijn toegankelijk, kundig en niet voor niets NCP- en VCA-gecertificeerd. Bovendien kunnen al onze opdrachtgevers, van zorgorganisatie tot horecazaak, de controleresultaten in de online portal inzien. Snel en overzichtelijk. Klik hier als je meer wilt weten over GijsenBCO.

Gebouwen veiliger maken

Gebouwen veiliger maken

Door controle- en inspectiemomenten slim te combineren, besparen we onze opdrachtgevers tijd en kosten. Onze vakmannen en -vrouwen zijn veelzijdig. En adequaat bovendien. Is er onverhoopt wat aan de hand? Dan wordt het niet alleen gemeld; dan wordt er werk van gemaakt! Samen maken we gebouwen en installaties nog veiliger.

Wat we precies doen?

  • We adviseren en inspecteren waterinstallaties volgens de geldende normeringen.
  • We nemen watermonsters en voeren keerklepcontroles uit.
  • We zijn REOB-gecertificeerd voor de keuring van brandhaspels, brandblussers en noodverlichting.
  • We leggen de controle en het onderhoud van droge blusleidingen door aan onze zusterbedrijf Rever.

Het brede dienstenpakket bij Gijsen-BCO zorgt ervoor dat onze collega’s zich nooit vervelen. We zijn laagdrempelig en betrouwbaar, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij zoeken collega’s met dezelfde instelling. Werken bij Gijsen-BCO doe je met plezier! Wij zijn een leuk en enthousiast team dat naast hard werken ook houdt van de Brabantse gezelligheid.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Gijsen-BCO is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Gijsen-BCO hielp mij bij het behalen van extra certificaten. Daardoor kon ik doorgroeien naar mijn huidige functie en kan ik onze opdrachtgevers nog beter adviseren. En, niet onbelangrijk: de vrijdagmiddagborrels zijn heel gezellig!

Juul Megens, Junior adviseur waterkwaliteit en veiligheid

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Gijsen-BCO zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.