Over Gevotec

Over Gevotec

Wij zijn Gevotec

De experts van Gevotec voeren inspecties uit aan branders, cv-ketels, gasleidingen, verwarmings-, koel-, en luchtbehandelingsinstallaties, olie-, gas- en biogestookte installaties en gasleidingtracés. We controleren ook regeltechnische systemen en voeren engineeringswerkzaamheden uit. Hiervoor is Gevotec gecertificeerd volgens SCIOS scopes 1 tot en met 7 en scope 14. Klik hier als je meer wilt weten over Gevotec.

Betrouwbare en onafhankelijke partner

Betrouwbare en onafhankelijke partner

Installateurs die door een tekort aan kennis of capaciteit geen onderhoud uitvoeren aan complexe installaties, vinden in Gevotec een betrouwbare en onafhankelijke partner. Ons enthousiaste team bestaat uit gedreven medewerkers die staan voor kwaliteit, vakmanschap en kennisuitwisseling. Zij staan installateurs bij met specialistische kennis en kunde. Voor de eindgebruiker en de eigenaar of beheerder zijn wij de onafhankelijke specialist die toeziet op de kwaliteit en veiligheid van de installaties en deze ook keurt.

Wij inspecteren en geven advies, verder sleutelen we weinig. In totaal werken er 10 collega’s bij Gevotec. We zijn een leuk, enthousiast team en houden van gezelligheid. We komen overal en daardoor zie je wat van het land. Een hechte club mensen met liefde voor het vak.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Gevotec is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Gevotec zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.