Over Entheq

Over Entheq

Wij zijn Entheq

Entheq is een landelijke speler op het gebied van elektrotechnische inspecties. We staan bekend om onze Twentse nuchterheid en passie voor elektrotechniek. Hard werken, plezier hebben en de hoogste vorm van kwaliteit nastreven zijn hierin de sleutelwoorden. Een persoonlijke aanpak en maatwerk voor elke klant staan bij ons centraal. We zijn trots op wat we doen! Klik hier als je meer wilt weten over Entheq.

Enthousiasme is de basis

Enthousiasme is de basis

Entheq is onderdeel van Sansidor, het TIS-bedrijf (Testen, Inspecteren & Services) dat het nét even anders doet. Onze klanten kiezen bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus om relaties, expertise en kennis. Ben jij enthousiast om deze kernwaarden verder uit te bouwen? Voel je vrij om hier een persoonlijke draai aan te geven!

Bij Entheq krijg ik veel vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Ze denken met me mee wat de volgende stap kan zijn binnen mijn specialisme. Dat waardeer ik enorm!

Roberto, Senior Inspecteur

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor en Entheq zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven die elkaar versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt hier volop ruimte om jezelf te ontplooien. Binnen je eigen vakgebied, maar wellicht ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen ons snelgroeiende netwerk. Ben je enthousiast, heb je een brede technische kennis, maar beschik je nog niet over vakdiploma’s? Geen probleem! We maken graag samen met jou een opleidingsplan om de benodigde certificaten te halen.

Van collega’s horen we vaak dat Sansidor het beste van twee werelden biedt: de stabiliteit van een grote organisatie waarin zaken centraal geregeld worden én werken voor een lokaal bedrijf met een eigen identiteit, sfeer en collega’s om je heen.